У парку розваг здоровенний тер`єр загриз дитину

Трагедія сталася у британському Плімуті
У парку розваг здоровенний тер`єр загриз дитину
Стафф-тер`єр (Фото: picabu)
18 Вересня 2021, 09:24
читать на русском

У парку розваг англійського міста Плімут 45-кілограмовий тер’єр загриз 9-річного хлопчика.

Про це повідомляє Metro.

Дев'ятирічного хлопчика до смерті загриз пес, якого привела подруга сім'ї. Дитина залишилася наодинці з собакою у вагончику в парку відпочинку.

Того вечора всі дорослі пішли до соціального клубу парку, а 9-річний Френкі залишився з американським бульдоговим кросом стаффордширського бультер’єра. Чому пес напав на дитину, ніхто не знає.

Подруга родини сказала, що мати кілька разів ходила до Френкі, і дізналася про напад, коли почула крик. Жінка знайшла Френкі на підлозі кухні у крові, дитина отримала травми голови і шиї.

На місце викликали медиків, які намагалися реанімувати дитину, але о 5.35 ранку вони констатували його смерть.

Видання пише, що Френкі народився з вродженим серцевим захворюванням і вживав препарати для розрідження крові, але це не стало причиною його смерті.

Травми настільки руйнівні, і настільки великі, що будь-хто, дитина чи дорослий, помер би від крововтрати, - повідомила місцева юристка.

Суд заслухав всі сторони і власницю собаки та матір притягнули до кримінальної відповідальності та ув’язнили. Слідство триває.

Нагадаємо, в липні в Індії, поблизу міста Пілібхіт, штат Уттар-Прадеш, тигриця загризла на смерть двох молодих чоловіків, а ще один зумів врятуватися. Він встиг залізти на дерево та просидів там всю ніч.

Читайте також

1