У парламенті збирають підписи за відставку Уруського

Причини, з яких Уруського хочуть відправити у відставку, невідомі
У парламенті збирають підписи за відставку Уруського
Олег Уруський Фото: facebook.com
2 Лютого 2021, 20:05
читать на русском

У Верховній Раді України розпочали збір підписів за відставку Олега Уруського з поста віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Про це повідомив глава парламентського комітету з питань економічного розвитку, народний депутат від фракції "Слуга народу" Дмитро Наталуха, передає "Інтерфакс-Україна".

Ми вирішили почати збір підписів за зняття з займаної посади Уруського Олега Семеновича, зокрема, з посади віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічної промисловості, - сказав Наталуха на брифінгу.

За словами Наталухи тільки у фракції "Слуга народу" вже зібрано понад сорок підписів за відставку Уруського.

Я думаю, завтра ми продовжимо цей процес, звернемося до інших фракцій і розраховуємо, що загальна кількість підписів перевалить за сто, - розповів нардеп.

Читайте також

Як відомо, Олег Уруський очолює Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості з 16 липня 202о року.

Нагадаємо, 1 грудня у низці українських ЗМІ з'явилася інформація про інцидент, що буцімто стався у Туреччині з віцепрем'єр-міністром – міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олегом Уруським. Медіа посилалися на інформацію від народного депутата від "Опозиційної платформи  - За життя" Іллі Киви. За словами нардепа Уруський нібито влаштував п`яний дебош під час візиту до Стамбулу.

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості відреагувало на скандальну інформацію щодо свого керівника Олега Уруського, якого звинуватили у влаштуванні п'яного бешкету у Туреччині. У міністерстві наголосили, що від самого призначення на посаду Олега Уруського у ЗМІ регулярно з’являються статті, спрямовані на дискредитацію віцепрем'єр-міністра.

1