У Павлограді водій на швидкості влетів у відбійник та втік з місця ДТП: є загиблі

Внаслідок автопригоди загинув 31-річний пасажир легковика
У Павлограді водій на швидкості влетів у відбійник та втік з місця ДТП: є загиблі
Смертельна ДТП у Павлограді / Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion
1 Червня 2022, 15:18
читать на русском

В Дніпропетровській області водій легкового автомобіля вчинив смертельну ДТП, після чого втік з місця події. Він влетів на швидкості у відбійник, внаслідок чого є загиблі.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталась 31 травня близько 13:50 по вул. Дніпровська міста Павлоград.

Як встановили слідчі, водій автомобіля ВАЗ 2110 не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з відбійником. Внаслідок автопригоди 31-річний пасажир отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці. Водій та інший пасажир з місця пригоди втекли.

Згодом правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля перебував 37-річний житель Павлоградського району. Впродовж години дільничний офіцер поліції Павлоградського районного відділу поліції встановив місце перебування водія.

Смертельна ДТП у Павлограді

Смертельна ДТП у Павлограді / Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Наразі чоловіка затримано. Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286-1 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння”). Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що суд у Києві дав 8 років в'язниці чоловікові, який спричинив смертельну ДТП на викраденому автомобілі та намагався втекти.

Читайте також