У поліції склали понад 10 тисяч протоколів про корупцію за 2020 рік

Органи внутрішніх справ працюють з прокуратурою, аби знизити рівень корупції в країні
Важливо
У поліції склали понад 10 тисяч протоколів про корупцію за 2020 рік
Нацполіція (фото: УНН)
29 Жовтня 2020, 02:02
читать на русском
У поліції склали понад 10 тисяч протоколів про корупцію за 2020 рік і 70% з них вже скеровано до суду.

Про це сьогодні повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко під час наради в Офісі генпрокурора, яка пройшла за участю глави МВС Арсена Авакова та начальника Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Руслана Марчука, передає Департамент стратегічних розслідувань у Теlegram.

Цього року було складено понад 10 тисяч протоколів про корупцію, 70% з яких вже скеровано до суду, - заявив Клименко.

Також правоохоронці обговорили актуальні питання у резонансних кримінальних провадженнях цієї категорії.

Аваков (досье Арсена Авакова) зауважив, що обсяг спільної роботи в цьому напрямку – колосальний, органи внутрішніх справ працюють з прокуратурою, аби знизити рівень корупції в нашій країні та показати суспільству результати роботи.

Читайте також

Марчук звернув увагу на зростання динаміки викриття працівниками Департаменту стратегічних розслідувань фактів отримання неправомірної вигоди, а також збільшення загальної суми отриманих у незаконний спосіб коштів у порівнянні з показниками двох попередніх років.

Такі дані свідчать про зростання викликів перед нами, як правоохоронцями, та змушують ще краще координувати й об’єднувати зусилля для боротьби з корупцією в Україні, – додав він.

Нагадаємо, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова провела оперативну нараду з керівництвом Служби безпеки України щодо посилення боротьби з корупцією, особливо у вищих ешелонах влади.

1