У Польщі один українець зарізав іншого через суперечку про Крим

П`яного підозрюваного затримала польська поліція
У Польщі один українець зарізав іншого через суперечку про Крим
Ніж, кров (Фото: picabu)
5 Липня 2021, 20:42
читать на русском

У місті Білосток в Польщі зарізали українського заробітчанина. У злочині підозрюють іншого українця, з яким покійний мав суперечку через приналежність окупованого Криму.

Про це пише видання Kurier Poranny.

Відомо, що група іноземців приїхала на роботу в будівельній компанії до Польщі й жила в будинку в Білостоку. За словами сусідів, раніше компанія жила мирно і тихо.

Увечері 2 липня місцева поліція отримала повідомлення про знайдений у будинку труп 48-річного українця з ножовими пораненнями. На той час в будинку перебували ще двоє білорусів. Правоохоронці почали пошуки четвертого мешканця, якого запідозрили у вбивстві - з місця події він утік. Незабаром його у нетверезому стані затримали в кущах біля будинку.

У поліції також розповіли, що спочатку затримали і білорусів, проте після допиту і встановлення інших деталей їх відпустили.

У неділю 41-річному громадянину України було пред'явлено звинувачення у скоєнні вбивства, - розповів місцевий прокурор.

Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 25 років, можливо навіть довічне ув'язнення. Свою вину він не визнає, свідчення давати відмовляється і каже, що не пам'ятає подію, оскільки був п'яний. На його одязі знайшли плями крові. Суд заарештував підозрюваного на три місяці.

За інформацією ЗМІ, підозрюваний приїхав до Білостоку нещодавно. Покійний українець повинен був влаштувати його на роботу.

Читайте також

1