У Польщі семеро українців постраждали у ДТП через п’яну водійку

Жінка, яка спричинила аварію, була дуже п’яною
Важливо
У Польщі семеро українців постраждали у ДТП через п’яну водійку
ДТП, Польща, рятувальники (фото з відкритих джерел)

У Польщі через п`яну водійку сталася дорожньо-транспортна пригода. Постраждали семеро українців, з них троє у важкому стані.

Про це повідомляє видання Польське радіо.

Як відомо, автотроща мікроавтобусу Volkswagen та легкового авто Nissan Quashquai, за кермом якого була дуже п`яна жінка, трапилася вранці на автошляху у населеному пункті Виґода поблизу Радомсько у Лодзькому воєводстві.

Після прибуття на місце пригоди поліція побачила перекинуті у кюветах на протилежних сторонах дороги транспортні засоби.

ДТП у Польщі

ДТП у Польщі (скріншот з відео)

За даними поліції, у мікроавтобусі перебувало дев`ятеро осіб, з них семеро - громадяни України. Всі вони отримали травми і їх негайно шпиталізували. Зазначається, що троє із потерпілих перебуває у важкому стані.

До лікарні потрапила також 36-річна водійка Nissan, жителька ґміни Ґідлє. Перший тест на тверезість показав у її крові 4 проміле алкоголю. Поліціянти вважають, що саме вона призвела до аварії, раптово виїхавши своєю автівкою на зустрічну смугу руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Польщі біля міста Тарнув сталася аварія, в результаті постраждали четверо українців, серед них неповнолітній.

Читайте також