У Рівному на вихідних запрацює центр масової вакцинації проти COVID-19

Щеплення проводитиметься вакциною CoronaVac
У Рівному на вихідних запрацює центр масової вакцинації проти COVID-19
Вакцинація в Україні фото: КМДА
4 Червня 2021, 13:58
читать на русском

У Рівному на вихідних,5-6 червня, запрацює Центр масової вакцинації населення проти COVID-19.

Про це повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк у Facebook.

Центр вакцинації розмістять на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука, в актовому залі. Щеплення робитимуть мобільні бригади Центрів ПМСД Рівного.

Щеплення (05-06.06.2021р.) проводитиметься вакциною CoronaVac, що схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Схвалення ВООЗ вакцини CoronaVac дозволяє видавати міжнародне свідоцтво про проведення вакцинації, всім, хто пройшов повний курс щеплення, - написав мер.

Зазначається, що вакцину можуть отримати особи, що виявили бажання вакцинуватись проти коронавірусної інфекції та записались на чергу для щеплення у сімейних лікарів чи через застосунок "Дія".

Для того, щоб вакцинуватись, при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон - у разі підтвердження запису на вакцинацію у застосунку "Дія".

Центр вакцинації діятиме 05-06.06.2021 на базі РОКЛДЦ ім. В. Поліщука (в актовому залі), за адресою: вул. 16 Липня, 36, з 9:00 до 21:00 год.

Нагадаємо, що у Києві 29 травня розпочав роботу центр вакцинації проти COVID-19, який розташований на базі Міжнародного виставкового центру, а 30 травня - в Одесі.

Також 29 травня центр вакцинації запрацював у Львові на стадіоні "Арена Львів".

Читайте також наш матеріалВакцинація в Україні: як записатися та зробити щеплення

Читайте також

1