У Рівному на засіданні міської ради сталась бійка за участі 20 людей - відео

Бійка сталася під час виступу активіста Романа Коваля
У Рівному на засіданні міської ради сталась бійка за участі 20 людей - відео
Бійка у Рівненській міській раді / Фото: rivnenews
21 Лютого 2022, 17:29
читать на русском

Під час сесії міської ради у Рівному побились депутати. Вони намагались розглянути питання щодо виділення коштів для фінансування територіальної оборони, але цього зробити їм не вдалось.

Про це пише місцеве видання rivnenews. Добряче отримав на горіхи ексдепутат Верховної Ради від партії ВО "Свобода", а нині депутат від цієї ж політсили, голова фракції "Свобода" у Рівненській міській раді Олег Осуховський.

Зазначається, що бійка сталася під час промови активіста Романа Коваля, який виступив проти зміни керівництва Рівненської міської лікарні. Цього питання у порядку денному сесії не було. У цей час до трибуни підбігли депутати від ВО "Свобода" і зав’язалася бійка, у якій взяли участь близько 20 людей.

За даними ЗМІ, у бійці взяли участь так звані "тітушки", які невідомо чому з'явилися на сесію.

Щоб розборонити сторони конфлікту, довелось втрутитись поліції та громадському формуванню з охорони. Депутат Осуховський після бійки отримав допомогу медиків, у нього була розбита брова.

Зазначимо, що згідно з порядком денним на позачерговому засіданні 21 лютого депутати Рівненської ради мали розглядатися два питання: фінансування тероборони міста та звернення до президента України щодо санкцій для народних депутатів та посадовців, які покинули Україну в момент російської загрози. Через конфлікт, який розпочали тітушки, сесія міської ради так і не розпочалася і кошти на тероборону так і не виділили.

Як повідомили у ВО "Свобода", причиною конфлікту стало те, що разом із медиками прийшли чоловіки спортивної зовнішності та вчинили сутичку із присутніми. У результаті цього виникла бійка між невідомими чоловіками та депутатами ВО "Свободи".

Головна ціль нападників – це зірвати фінансування територіальної оборони Рівного. Серед організаторів нападу — сумновідомий Ярослав Гранітний (Петрушин), справу якого про державну зраду та роботу на користь Росії нині розглядає суд, - стверджують у свободівці.

Нагадаємо, що журналіст Юрій Бутусов та народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Нестор Шуфрич побилися в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Читайте також

1