У РНБО заявили, що в Україні йде інформаційна та шпигунська війна з Росією

Агентура Російської Федерації сьогодні на нашій території просто шалена
У РНБО заявили, що в Україні йде інформаційна та шпигунська війна з Росією
Олексій Данілов (фото: УНІАН)
5 Лютого 2021, 20:36
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що в Україні відбувається не тільки війна на Донбасі, але йдуть інформаційні та шпигунські війни з Росією. При цьому російської агентури дуже багато.

Про це він сказав під час онлайн дискусії Київського безпекового форуму "Санкції проти російської пропаганди".

На думку Данілова, Україна дуже сильно помилилася, коли в 1990-х роках перейменувалася КДБ на Службу безпеки України, але при цьому залишила на роботі колишніх працівників.

Це дуже і дуже небезпечно. Наслідки ми пожинаємо досі. Агентура Російської Федерації сьогодні на нашій території просто шалена, - зазначив Данілов.

Читайте також

Секретар РНБО зазначив, що наразі йде не тільки війна на Донбасі, але також й інформаційна війна.

У нас є інформаційна війна. І ще так звана шпигунська війна, яку вони ведуть щодня. Ми її не помічаємо, але ми відчуваємо це на собі, - наголосив він.

Нагадаємо, що Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів, що документальні докази проти телеканалів депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Тараса Козака, прибічника Віктора Медведчука, збирали протягом восьми місяців.

Тому рішення щодо запровадження санкцій проти телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK змінити буде неможливо, оскільки воно ґрунтується на численних доказах.

1