У Росії зійшли з рейок 35 вагонів палива: є жертви

Причиною залізничної аварії стала халатність дорожніх працівників
У Росії зійшли з рейок 35 вагонів палива: є жертви
Аварія потяга (скріншот відео)
17 Листопада 2020, 20:18
читать на русском

У Володимирській області Росії зійшли з рейок і перекинулися 35 вагонів товарного потягу, який перевозив пальне.

Відео аварії розмістили у соцмережах.

Потяг зійшов із рейок тому, що робітники під час ремонту не вставили болт в залізничну стрілку. Після катастрофи вони спробували приховати надзвичайну подію.

Відомо, що вагони пошкодили 300 метрів залізничного полотна і контактну мережу. Паливо із цистерн розлилося на тисячі квадратних метрів довкола залізниці.

Також в результаті аварії загинув дорожній працівник.

Причиною аварії стала залізнична стрілка, яку напередодні ремонтували. Електротяг проїхав повз неї й протягнув за собою кілька вагонів, після чого рейки перевелися на інший шлях, і десятки вагонів впали на землю. За інструкцією робітники повинні були залучити до ремонту стрілки монтерів і запросити у чергового по станції "вікно", щоб призупинити рух поїздів. Ні того, ні іншого зроблено не було, що і призвело до ремонту нашвидкуруч та трагічних наслідків.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні у Держдуму Росії внесли законопроєкт, який дозволить Путіну бути президентом ще два терміни. Законопроєкт підготували на виконання поправок до Конституції РФ, прийнятих за підсумками загальноросійського референдуму.