У Роттердамі стався вибух: пошкоджені будинки та автомобілі

Невідомий, ймовірно, кинув ручну гранату в одну з будівель
У Роттердамі стався вибух: пошкоджені будинки та автомобілі
Вибух у Роттердамі (фото: NOS)
11 Січня 2021, 12:11
читать на русском

У Роттердамі (Нідерланди) стався вибух посеред ночі, унаслідок чого отримали пошкодження кілька будинків та припарковані автомобілі.

Про це повідомила місцева поліція.

Зазначається, що вибух стався на вул. Кронебурзькій близько 03:00 за місцевим часом у понеділок, 11 січня. У результаті інциденту жодна людина не постраждала. Жителям навіть не довелося залишати свої будинки, але вони зазнали сильного шоку. Вікна у семи будинках та автівки, що були припарковані поруч, були пошкоджені.

ЗМІ повідомили, що причиною вибуху могла стати ручна граната. Вибуховий пристрій невідомий кинув в один із будинків. У поліції цю інформацію не підтвердили, оскільки розслідування ще триває.

Читайте також

Нагадаємо, що 19 грудня на півдні Туреччини стався вибух кисневого апарату у відділенні інтенсивної терапії для хворих з коронавірусом у приватній лікарні університету SANKO Сані Конукоглу в Газіантепі. Почалася пожежа, унаслідок чого загинуло дев'ять людей.

У січні 2021 року в італійському місті Неаполь біля госпіталю, в якому лікують хворих на коронавірус, прогримів потужний вибух. Попередньо вибух трапився під землею, де пролягають газові й кисневі труби. Причини надзвичайної події поки невідомі, обставини інциденту розслідує поліція.

1