У Смілі люди вийшли на протест через впровадження "червоної" зони

У Смілі 747 осіб хворіють на коронавірус
У Смілі люди вийшли на протест через впровадження "червоної" зони
Протест у Смілі (фото: Суспільне Черкаси)
19 Жовтня 2020, 15:56
читать на русском

У Смілі Черкаської області люди вийшли на протест під міську раду через впровадження " червоної зони". Вони просять, аби не закривали дитсадки.

Про це повідомляє "Суспільне Черкаси".

Також протестують підприємці із вимогою не забороняти їм продовжувати діяльність на час карантину.

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийме рішення про карантинні обмеження, - заявив міський голова Олексій Цибка зазначив.

Читайте також

За словами заступника міського голови, міська комісія змогла домовитися з державною, щоб в місті залишили регулярні, нерегулярні перевезення автобусним, залізничним транспортом. Це перший пункт карантинних заборон. Усі інші обмеження застосовуються до міста Сміла.

У місті Сміла 747 осіб хворіють на коронавірус.

За даними Смілянського міського лабораторного відділення ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" з 16 по 18 жовтня на території міста зареєстровано 99 нових випадків захворювання на коронавірус, госпіталізовано чотирьох осіб, контактних за місцем проживання 175 осіб, одужало 25 осіб.

Нагадаємо, що 8 жовтня на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення про розширення "червоної зони" карантину, до якої увійшли 8 обласних центрів.

1