У соцмережі X (Twitter) стали доступні аудіо- і відеодзвінки на платформі

Поки не зрозуміло, наскільки широко X запустив аудіо- та відеодзвінки та чи можуть користувачі без преміум-підписки ними користуватися
У соцмережі X (Twitter) стали доступні аудіо- і відеодзвінки на платформі
X (Twitter)
26 Жовтня 2023, 21:46
читать на русском

Соцмережа X (Twitter) запускає аудіо- і відеодзвінки на платформі. Нові функції поки доступні лише для деяких користувачів.

Про це пише видання The Verge.

Деякі члени редакції та інші користувачі X отримали сповіщення, коли заходили в застосунок, із таким текстом: "Аудіо- і відеодзвінки тут".

У налаштуваннях програми також з’явився новий перемикач "Увімкнути аудіо- та відеодзвінки". Він містить параметри дозволу аудіо- та відеодзвінків лише від людей із адресної книги користувача, людей, за якими стежить користувач, а також підтверджених користувачів.

Також досі не зрозуміло, наскільки широко X запустив аудіо- та відеодзвінки та чи можуть користувачі без преміум-підписки ними користуватися.

Наразі соцмережа X не оголосила офіційно про запуск дзвінків, проте опублікувала загадковий пост зі словами "Готові до цього...?".

Нагадаємо, X (Twitter), як і обіцяв Ілон Маск, став платним для нових користувачів соціальної мережі. Щоправда, поки що лише у двох країнах. Наразі платну версію тестують для нових облікових записів у мережі в Новій Зеландії та на Філіппінах.

Читайте також

1