У США республіканець захворів на COVID-19 після щеплення

Півмісяця тому він отримав першу дозу вакцини Pfizer
У США республіканець захворів на COVID-19 після щеплення
Вакцина (фото: Shutterstock)

Член Палати представників США республіканець Кевін Брейді захворів на COVID-19 після щеплення вакциною від коронавірусу компаній Pfizer і BioNTech.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

Сьогодні лікар палати представників повідомив мені, що я отримав позитивний тест на COVID-19, і я уже на карантині. Відповідно до рекомендації 18 грудня я отримав першу дозу вакцини Pfizer і до Нового року ще мав негативний тест на коронавірус, - написав він.

Також Брейді додав, що із завтрашнього дня почне лікування.

Читайте також

Нагадаємо, що в Бостоні у лікаря розвинулася важка алергічна реакція після щеплення проти коронавірусу вакциною компанії Moderna одразу через кілька годин після уколу.

Науковий співробітник ввечері четверга зробив щеплення вакциною Moderna. Відразу після вакцинації у нього виникла алергічна реакція: запаморочення і прискорене серцебиття.

Сильна алергічна реакція також проявилася у медпрацівника в Нью-Йорку після вакцинації від коронавірусу препаратом виробництва компанії Pfizer. Наразі пацієнт здоровий і перебуває в стабільному стані.

Лікарі кажуть, що застосування вакцин призводить до побічних ефектів і виникнення алергічних реакцій, подібні випадки відомі і зустрічаються.

1