У США створили комікси про життя Зеленського - фото

Виручені від продажу гроші направлять на підтримку України
У США створили комікси про життя Зеленського - фото
Зеленського зобразили у коміксах Фото: https://www.smashwords.com
19 Травня 2022, 12:33
читать на русском

У США вийшли комікси, у яких розповідається про життя та політичну кар'єру президента України Володимира Зеленського.

Видавнича компанія TidalWave Comics випустила 22-сторінковий глянець "Політична влада: Володимир Зеленський", який є частиною серії коміксів компанії, що присвячена політикам та політичним діячам.

Комікси написав автор Майкл Фрізелл, а проілюстрував їх Пабло Мартінен.

Частина грошей, отриманих від коміксів, підуть до Міжнародного Червоного Хреста на підтримку України.

У компанії розповіли, що комікс доступний в цифровому та друкованому вигляді. Згодом обіцяють випустити колекційний збірник коміксів про Зеленського у твердій палітурці.

Видавець Даррен Г. Девіс розповів, що ці комікси про Зеленського багато значить для нього особисто через його "українську спадщину".

Обидві групи моїх дідусів і бабусь емігрували з України. Я хотів використати цей засіб, щоб не тільки розповісти історію, але водночас ще й якось зробити пожертвування на цю справу, - зазначив він.

Письменник Майкл Фрізелл зазначив, що йому було складно писати сценарій про президента України:

Ми з видавцем хотіли зосередитися на людині, яка не є предметом уваги медіа – війна України з росією та боротьба Зеленського з путіним. Хто він? Що ним керує? Чому в цей момент він правильний лідер для України? Це те, що мене цікавило, коли я починав дослідження.

Онлайн-магазини вже почали продавати комікси із Зеленським. Вартість примірника становить 3,99 долара США.

В описах до товару зазначається:

Колишній актор і комік, Володимир Олександрович Зеленський є шостим президентом України. На піку своєї популярності на національному телебаченні, граючи президента в "Слузі народу", він замінив чинного президента, балотуючись на антикорупційній платформі... Протягом багатьох років напруженість між Україною та Росією наростала, оскільки більша нація агресивно анексувала Кримський півострів, а українці проводили соціальні зміни, які віддалилися від російських норм. Прочитайте історію людини в облозі, коли вирує війна з росією, а його народ протистоять більш видатному, добре озброєному ворогу.

Нагадаємо, у Польщі почали продавати поштові марки з зображенням президента України Володимира Зеленського.

Читайте також