Поштові марки з зображенням Зеленського випустили в Польщі (фото)

Ціна однієї марки - 500 злотих
Поштові марки з зображенням Зеленського випустили в Польщі (фото)
Поштові марки з Володимиром Зеленський, фото Facebook
12 Травня 2022, 15:42
читать на русском

У Польщі почали продавати поштові марки з зображенням президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомив депутат Краківської міськради Лукаш Вантух у Facebook.

Саме Лукаш Вантух і став ініціатором створення марки з президентом України. Таким чином польська компанія "Poczta Polska" надрукувала марки, тираж яких обмежений: виготовлено 99 аркушів по 9 марок. Усі марки пронумеровані та мають QR-код.

Ціна однієї марки 500 злотих (тож набір 4500 злотих). Така ціна діє лише кілька днів. І тоді воно виросте. А якщо я зможу завершити весь план, я перестану його продавати і він буде доступний тільки на аукціонах та аукціонах. Як завжди вся сума йде на закупівлю гуманітарної допомоги для України, - сказав Лукаш Вантух.

Зазначили, що марки більше не продають, оскільки їх розкупили за декілька годин.

Одну з марок подарують президентові України. Також мер Львова отримав оригінальну марку.

Перша у світі марка із зображенням Президента України! Такий ексклюзивний подарунок для міського голови Львова Андрія Садового та секретаря ради Маркіяна Лопачака сьогодні привезли наші польські побратими із міста Кракова, - йшлося в повідомленні Інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

Додали, що першу листівку з новою маркою відправили послу росії в Польщі Сергію Андреєву. Зокрема, текст на листівці був наступним: "Доброго вечора, ми з України".

Нагадаємо, на міжнародному аукціоні продадуть марки Укрпошти з російським кораблем, які підписав автор цієї відомої фрази Роман Грибов.

Читайте також