Продаж марки "Русский военный корабль" у відділеннях УП зупинено

Залишок зі 100 000 марок продадуть в інтернеті
Важливо
Продаж марки "Русский военный корабль" у відділеннях УП зупинено
Поштова марка Фото: https://t.me/igorsmelyansky
20 Квітня 2022, 20:33
читать на русском

Укрпошта зупиняє продаж "пророчих" поштових марок, на яких зображено військового, що вказує правильний напрямок російському кораблю.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Поштова марка Фото: https://t.me/igorsmelyansky

За його словами, станом на 20 квітня зараз вже продано близько 700 тисяч марок і їх продаж у відділеннях Укрпошти завершено:

Щоб все було чесно і прозоро 100 000 марок будуть виділені на інтернет-магазин. І починаючи з четверга, в нашому інтернет-магазині зможуть придбати марки (2 листи на 1 заказ) ті, хто раніше зробив заказ в перші дні, а з п’ятниці будь-який клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином ще більше ніж 8300 клієнтів зможуть отримати марки.

Смілянський зазначив, що решта тиражу буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС, та по філателістичних абонементах.

Також кожен працівник Укрпошти зможе отримати одну марку, що я вважаю вірним, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями, - додав він.

Укрпошта Фото: https://twitter.com/Ukrposhta_UA

Смілянський зазначив, що Укрпошта не планує додаткового тиражу марки "корабель".

Але ми знайшли вихід, як саме ця серія з кораблем буде продовжена, тому чекайте на повідомлення на початку наступного тижня, як тільки ми підпишемо всі технічні моменти. Майки та інші речі з маркою також вже зовсім скоро будуть в нашому інтернет-магазині та відділеннях, - додав гендиректор УП.

Нагадаємо, 12 квітня "Укрпошта" випустила першу воєнну марку України - "руський корабель". Її було випущено разом з автором крилатої фрази "русский военый корабль, иди нах.." - морським піхотинцем Романом Грибовим.

Цю марку назвали пророчою, оскільки на наступний день після її випуску саме той корабель рф "Москва", який зображено на марці, зазнав удару українською ракетою "Нептун" та пішов на дно.

Ця марка стала дуже популярною серед українців та навіть за кордоном, аби її придбати біля відділення "Укрпошти" в Києві на Майдані Незалежності вишукувалися кілометрові черги бажаючих її заполучити.

Попри "офіційну" вартість 23 грн (в україні) та 45 грн - для продажу за кордон, в інтернеті за цю марку з конвертом пропонували до двох тисяч доларів.

Читайте також

1