Русский военный корабль: Monobank запровадив нові скіни для карток у додатку

Додали зображення російського судна, яке палає від влучання "Нептуна"
Русский военный корабль: Monobank запровадив нові скіни для карток у додатку
Русский корабль – иди на х… Фото: Фейсбук
15 Квітня 2022, 22:16
читать на русском

Патріотичну колекцію скінів monobank доповнив зображенням російського крейсера "Москва", який йде на дно після влучання у нього української ракети "Нептун".

Про це повідомив один із засновників monobank Олег Гороховський у Фейсбуці.

Скін для картки Моно із зображенням Федорова Фото: https://t.me/OGoMono/824

У нашій колекції патріотичних скінів поповнення. Тепер російський корабель може не тільки сходити нах..., але й потонути. Для налаштування висуваємо карту свайпом вліво та вибираємо "Разом до перемоги", - написав він.

Гороховський нагадав, що у банку розробили декілька патріотичних дизайнів для карти в Apple/Google Pay.

Змінити скін можна у налаштуваннях картки.

Як змінити скін картки?

Для цього вам треба зайти у додаток Монобанку, натиснути на картку і знизу під нею обрати розділ "Разом до перемоги" і вже у цьому розділі обрати вподобаний вами скін та натисніть "Зберегти".

Також у Монобанку в розділі "Накопичення" з'явилися три благодійні банки. Ви можете налаштувати правила округлення та непомітно для себе передавати здачу на гуманітарну допомогу або на адресу української армії.

Для налаштування накопичень потрібно зайти у додаток Моно, відкрити розділ "Накопичення" та створити вподобану вами "благодійну банку".

Раніше Гороховський повідомив, що на усіх банківських картках клієнтів monobank у гаманцях Apple/Google Pay змінять дизайн, зафіксувавши відому відповідь українських захисників острова Зміїний російським окупантам, коли ті пропонували здатись: "Русский военный корабль, иди на х...й".

Також можна обрати скіни із зображенням героїв нашого часу - радник голови ОП Олексій Арестович, Привид Києва, дівчина, що рятувала собак-інвалідів в Ірпені, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, президент Володимир Зеленський.

Нові скіни для карток Монобанку Фото: https://t.me/OGoMono/822

Нагадаємо, у monobank анонсували появу власних банкоматів - "котоматів", які матимуть оригінальний дизайн та отримають котячі прізвиська.

Читайте також