У Telegram найближчим часом з'являться Stories

Нова функція запрацює на початку липня
У Telegram найближчим часом з'являться Stories
Telegram (фото: з відкритих джерел)
27 Червня 2023, 17:52
читать на русском

У месенджері Telegram вже найближчим часом з'являться Stories. Нова функція перебуває на фінальному етапі тестування та буде додана на початку липня.

Про це повідомляє у Telegram Павло Дуров.

Згідно з опублікованими даними, користувачі зможуть визначати аудиторію, хто зможе бачити кожну зі Stories. Історії будуть відображатися у верхній частині списку чатів за аналогією з Instagram та Facebook.

Для запису "історій" також можна використовувати фото і відео, зняті одночасно передньою і задньою камерами. Крім того, користувачі зможуть вибрати термін дії "історії" -6, 12, 24 або 48 годин.

"Поява "історій" ознаменує нову еру в Telegram, де він стане ще веселішим і соціальнішим, ніж зараз", - йдеться в повідомленні Дурова.

Нагадаємо, на сьогодні месенджер Telegram є одним з найпопулярніших серед українських користувачів. Однак, це далеко не найбезпечніший ресурс для спілкування. Останнім часом в телеграмі почастішали масові крадіжки акаунтів. Як захистити ваш профіль Telegram від шахраїв, читайте за посиланням тут.

Нове оновлення Telegram дозволяє переклад українських новин іншими мовами для того, щоб більше людей могли дізнатися про події в Україні.

Читайте також

1