У Тернополі закладам, що порушують карантинні вимоги, можуть відключити всі комунікації

Останнім часом відбуваються численні порушення з боку розважальних та нічних закладів
У Тернополі закладам, що порушують карантинні вимоги, можуть відключити всі комунікації
Карантин, коронавірус (фото: Pexels)
12 Березня 2021, 11:37
читать на русском

Міський голова Тернополя Сергій Надал попередив про відключення опалення, води та інших мереж у закладах, які не дотримуються карантинних обмежень. Зокрема, йдеться про нічні клуби та розважальні заклади.

Про це мер розповів у Facebook.

За словами Надала, останнім часом органи контролю повідомляють про численні порушення з боку суб'єктів господарювання щодо недотримання ними карантинних вимог. Зокрема, розважальні та нічні заклади створюють загрозу поширення коронавірусної інфекції.

Надал наголосив, що правоохоронці посилюватимуть контроль за дотриманням карантинних обмежень.

В разі необхідності, тим закладам, де буде доведено, що їхня робота сприяє поширенню інфекції, якщо вони не будуть дослухатися до рекомендацій, буде йти мова про відключення постачання води, роботи каналізації, тепла та інших мереж, - заявив мер.

Читайте також


Контекст. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що в Україні та в усьому світі почалася третя хвиля пандемії COVID-19. Своєю чергою, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що медична система України готова до цього.

Як повідомили науковці, весняна хвиля COVID-19 буде значно вища і стрімкіша, ніж осіння, та може стати національною катастрофою.

Читайте більше у нашому матеріалі: Минув рік з коронавірусом, але висновків не зробили: чому Україну чекає новий локдаун.

1