У Великій Британії чоловік освідчився в коханні за допомогою робота - відео

Робот доставляє продукти для людей, які перебувають на самоізоляції
У Великій Британії чоловік освідчився в коханні за допомогою робота - відео
Робот, який доставляє продукти (скрін з відео)
12 Січня 2021, 04:05
читать на русском

У Великій Британії розробник мобільних застосунків Бен Хоган освідчився жінці у коханні за допомогою робота Starship. Цей робот доставляє людям замовлення з магазинів під час карантину.

Про це повідомляє BBC.

Зазначається, що у місті Мілтон-Кінз, що на південному сході Великої Британії, робот компанії Starship Technologies доставляє продукти людям на самоізоляції. Розробник вирішив освідчитись своїй дівчині Шеррі за допомогою робота, оскільки їй подобаються вони. Так, Хоган попросив компанію-виробника надіслати одного робота з обручкою на Святвечір до міста Кемпстона.

Хоч я і ґік, насправді це Шеррі одержима цими роботами, ㅡ розповів розробник.

Читайте також

Хоган не очікував, що в компанії зможуть виконати його прохання, оскільки робот не мав би їхати так далеко. Їхній будинок розташований за межами бар'єру. Все ж роботу це вдалось.

Повідомляється, що Бен та Шеррі почали зустрічатися перед першим локдауном, згодом почали жити разом. Однак дата весілля наразі невідома та залежатиме від ситуації з коронавірусом у країні. Вони також сподіваються, що робот Starship доставить їм обручки й до вівтаря.

Нагадаємо, що японська компанія Panasonic у лютому розпочне поблизу Токіо тестування доставлення продуктів із магазинів автономними роботами на тлі пандемії коронавірусу. Робот може бути як автономна одиниця, або ж ним можна керувати дистанційно.

1