У Вірменії протестувальники перекрили вулиці та вимагали відставки Пашиняна

Активісти заблокували центр столиці
Головне
У Вірменії протестувальники перекрили вулиці та вимагали відставки Пашиняна
Протести у Вірменії (фото: Новости-Армения)
3 Грудня 2020, 18:41
читать на русском

У столиці Вірменії Єревані протестувальники перекрили вулиці та проспекти, а також вимагають відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Про це повідомили "Новости-Армения".

Зазначається, що учасники акції протесту вимагали відставки прем'єр-міністра Вірменії Пашиняна, перекрили проспект Саят-Нови і Маштоца у центрі Єревана.

Згідно з домовленістю з поліцією, акції тривали три хвилини, потім протестувальники розблокували рух.

Напередодні активісти оголосили про припинення руху на всіх вулицях Єревана після 18:00.

Читайте також

Нагадаємо, відповідно до тристоронньої угоди, Агдамський район повертається Азербайджану до 20 листопада. До 15 листопада Вірменія повертає Кельбаджарський район, а до 1 грудня - Лачинський район.

У ніч на 10 листопада після того, як прем'єр Вірменії Нікол Пашинян спільно з лідерами РФ і Азербайджану прийняв тристоронню заяву про припинення вогню і перекидання миротворців у Нагірний Карабах, а також про передачу низки районів в регіоні Азербайджану, у Вірменії почалися заворушення і протести. В Єревані угоду сприйняли як капітуляцію.

У столиці Вірменії тривають масові акції протесту з вимогою відставки Пашиняна. Громадян, активістів та політиків обурило укладення миру з Азербайджаном.

Більше про мирний договір між двома сторонами конфлікту читайте у нашому матеріалі - "Вірменія і Азербайджан припинили війну у Нагірному Карабаху, а виграла Росія"

1