У водія "слуги" Галушка забрали водійське посвідчення та оштрафували - Монастирський

Кермувальника притягнули до адміністративної відповідальності
У водія "слуги" Галушка забрали водійське посвідчення та оштрафували - Монастирський
Поліція (фото: Нацполіція України)
23 Грудня 2021, 08:44
читать на русском

Водія народного депутата зі "Слуги народу" Миколи Галушка притягнули до адміністративної відповідальності. Його на 1 рік позбавили права керування та оштрафували на 10200 гривень.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у Facebook, наголосивши, що нікому не можна ображати будь-кого, тим більше поліцейських, які щодня ризикують своїм життям та здоров’ям.

Інформую, що водій народного депутата, який став сьогодні відомий на всю країну не з кращої сторони через манеру спілкування з поліцейським, притягнутий до адміністративної відповідальності по статті 130 Кодексу про адмінправопорушення за відмову пройти освідування, - зазначив міністр.

Монастирський додав, що рішенням Печерського районного суду Києва водій Галушка позбавлений права керування на 1 рік і заплатив штраф 10200 гривень.

Він нагадав, що у Верховній Раді перебуває на розгляді законопроєкт № 5050-1, який пропонує запровадити відповідальність за образу поліцейського у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блокпосту у Краматорську влаштував "розбірки", оскільки його автівку зупинили. Він прямував до зони ООС, а на вимогу правоохоронців зупинився не одразу.

Читайте також

1