У Запоріжжі через сильний сніг обвалився дах в цеху феросплавного заводу - відео

Через обвал робітники не встигли розлити метал і він застиг просто у ковшах
У Запоріжжі через сильний сніг обвалився дах в цеху феросплавного заводу - відео
Дах, який завалився від снігопаду (Фото: Zaбор)
13 Січня 2021, 17:41
читать на русском

У Запоріжжі через сильний снігопад обвалився дах в цеху місцевого феросплавного заводу.

Про це повідомляє місцеве видання Zабор.

Через снігопад обвалився дах в цеху №1 місцевого феросплавного заводу. Інцидент стався близько 6 години ранку. Під вагою снігу дах впав просто на середину цеху.

За словами працівників заводу, дах упав не тільки через сніг, а й через недавно встановлену в цеху "дробарку" (апарат "Гуркіт"), яка дробить феросплав і створює сильну вібрацію.

Попередньо від обвалу даху ніхто з людей не постраждав. Також на заводі розповіли, що через інцидент в цеху не встигли розлити метал і він застиг у ковшах.

Читайте також

Нагадаємо, що за прогнозом Укргідрометцентру, 15-16 січня в Києві очікується значне зниження температури. Зокрема, вночі 15-16 січня синоптики прогнозують до 13-18 градусів морозу, вдень – до 11-15 морозу. Так само холодна погода утримається 17-18 січня. У Києві під час холодів, що синоптики прогнозують найближчими днями, працюватимуть 32 теплопункти в усіх районах міста. У цих пунктах можна буде отримати першу медичну допомогу, випити гарячого чаю. А в деяких, за потреби, взяти собі теплий одяг і взуття.

1