У Запорізькій ОДА назвали попередні причини пожежі в ковідній лікарні

Причиною пожежі в ковідній лікарні Запоріжжя ймовірно стало загоряння медобладнання
Важливо
У Запорізькій ОДА назвали попередні причини пожежі в ковідній лікарні
Назвали причини пожежі в лікарні Запоріжжя (Фото: Запорізька ОДА)
4 Лютого 2021, 14:27
читать на русском

Причиною пожежі у Запорізькій інфекційній лікарні, внаслідок якої загинуло четверо людей, ймовірно стало загоряння медичного обладнання у реанімації.

Про це заявив голова облдержадміністрації Олександр Старух під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужба Запорізької ОДА.

Нагадаємо, що обласна інфекційна клінічна лікарня у Запоріжжі загорілася пізно вночі третього лютого, в результаті якої чотири людини загинули та двоє постраждали.  Причиною загибелі є отруєння чадним газом.

Читайте також

Бійці ДСНС врятували з осередку небезпеки 8 осіб, яких транспортували в інші лікарні. О 00:09 рятувальники локалізували пожежу, а о 00:19 – ліквідували.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової) повідомила, що через смертельну пожежу в інфекційній лікарні Запоріжжя правоохоронці розпочали розслідування та відкрили кримінальне впровадження.

5 лютого 2021 року в області оголошено Днем жалоби в пам’ять про трьох пацієнтів та лікаря, які трагічно загинули під час пожежі в обласній інфекційній лікарні.

1