У Зеленського сказали, чи прийме він запрошення Путіна зустрітися в Москві

Президент повідомить про своє рішення особисто
Важливо
У Зеленського сказали, чи прийме він запрошення Путіна зустрітися в Москві
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
23 Квітня 2021, 11:29
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський відреагує на пропозицію російського лідера Володимира Путіна зустрітися з ним у Москві. 

Про це прессекретарка президента України Юлія Мендель сказала в коментарі РБК-Україна.

Реакція глави держави обов’язково буде, - сказала вона.

Читайте також

Нагадаємо, у квітні в Офісі президента України повідомили, що Зеленський досі не зміг поговорити зі своїм російським колегою Володимиром Путіним, щоб обговорити ескалацію конфлікту на сході України, попри подання відповідного запиту.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що не бачив такого прохання про переговори "останніми днями" і не знає про те, що він нещодавно був надісланий.

Вночі 20 квітня президент України Володимир Зеленський звернувся до українців щодо ескалації військового конфлікту з Росією і запропонував президенту Росії Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі, де йде війна.

У Кремлі відповіли на пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним на Донбасі. Спікер Кремля Дмитро Пєсков сказав, що президент РФ знає про цю пропозицію і що для зустрічі Путіна і Зеленського потрібні передумови, яких президент РФ поки що не бачить.

22 квітня Путін заявив, що готовий прийняти Зеленського в Москві в будь-який зручний час, якщо він хоче обговорити двосторонні відносини.

1