Україна -Ісландія: де і коли дивитися вирішальний матч відбору на Євро-2024

Букмекери у цьому матчі віддають перевагу Ісландії
Важливо
Україна -Ісландія: де і коли дивитися вирішальний матч відбору на Євро-2024
26 Березня 2024, 06:35
читать на русском

Збірна України вчора здобула вольову перемогу над Боснією і Герцеговиною у півфінальному матчі плей-оф відбору Євро-2024 з футболу. Матч завершився з рахунком 2:1.

Перша половина зустрічі не порадувала великою кількістю небезпечних моментів. Господарі були більш гострішими в атаці, але до взяття воріт це не призвело. Боснійців підводила влучність.

У другому таймі матчу збірна України пропустила гол - Дедич виконав простріл і м'яч від ноги Матвієнка влетів у сітку воріт українців. Тривалий час українцям не вдавалося пройти оборону суперника, але останні 10 хвилин основного часу зустрічі стали тріумфальними.

Вихід Яремчука на заміну був переломним у грі. Спочатку після передачі Коноплі Роман зрівняв рахунок, а через кілька хвилин він з флангу виконав подачу на лінію воротарської, звідки Довбик ударом головою вивів вперед збірну України.

Своєю чергою збірна Ісландії на виїзді перемогла Ізраїль у півфінальному матчі плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи-2024 з футболу та стала суперником України на наступній стадії змагань.

З 73 хвилини матчу господарі грали у меншості. Ісландці зуміли збільшити рахунок до 4:1. Зазначимо, що у господарів Захаві не реалізував пенальті.

26 березня у фіналі плей-оф кваліфікації Ісландія зіграє з Україною. Це буде вирішальна битва кваліфікації до чемпіонату Європи, і букмекери вже вирішили, на кого ставлять.

Драматична гра розгорнеться 24 березня на території Польщі (Вроцлав). Її прийме стадіон "Тарчинськи" о 21:45 за київським часом, нагадує Sport.ua.

Коефіцієнти на матч Україна - Ісландія:

  • Україна виграє в основний час - 1.68;
  • України пройде на Євро-2024 - 1.30;
  • Ісландія виграє в основний час - 5.50;
  • Ісландії пройде на Євро-2024 - 3.60;
  • матч закінчиться нічиєю - 4.00;
  • обидві команди зможуть забити - 1.99.

Зустріч буде показана регіональними каналами "Суспільного", але тільки у безкоштовному цифровому ефірному телебаченні T2, а також у пакетах медіасервісів. Глядачі, які намагатимуться подивитися матч на Youtube або через супутникового оператора VIASAT замість футболу побачать заглушку.

Також картинка з Праги буде доступна на телеканалі "Megogo Футбол", який входить у передплату "Максимальна" або "Спорт" медіасервісу Megogo.

Трансляція розпочнеться із передматчевої студії о 20:45. До провідних приєднаються гості та експерти.

Україна та Ісландія на рівні збірних до цього зустрічалися 4 рази, здобувши по одній перемозі. Востаннє команди перетиналися у відборі на ЧС-2018. Перша гра у вересні 2016 року завершилася з рахунком 1:1. У відповідь через рік виграли ісландці (2:0).

Нагадаємо, збірна України посіла 3-тє місце у відбірковій групі до Євро-2024, поступившись Англії та Італії. Утім, "синьо-жовті" отримали шанс здобути путівку на форум через плей-офф Ліги націй, де потрібно здолати двох суперників. Перший – Боснія і Герцеговина, а другий – переможець протистояння Ізраїлю та Ісландії.

Якщо збірна України здолає двох суперників, то потрапить на чемпіонат Європи. Там переможець шляху B Ліги націй змагатиметься в групі E. Тріо суперників визначили раніше – збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Турнір прийме Німеччина на десяти стадіонах. Змагання триватимуть місяць – із 14 червня до 14 липня. Матч-відкриття відбудеться на "Альянц Арені" в Мюнхені, а фінал – на берлінському "Олімпіаштадіоні". Також поєдинки чемпіонату Європи приймуть Гамбург, Гельзенкірхен, Дортмунд, Дюссельдорф, Кельн, Лейпциг, Франкфурт-на-Майні.

Читайте також

1