Українці можуть безкоштовно навчатись в Угорщині: що для цього потрібно

Прийом заявок триває до 15 січня 2022 року
Українці можуть безкоштовно навчатись в Угорщині: що для цього потрібно
Студент Фото: Pexels
12 Січня 2022, 11:01
читать на русском

Українці можуть безкоштовно навчатись в Угорщині на понад 600 навчальних програмах. Наразі відбувається прийом документів на 2022/2023 навчальний рік.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки.

До 15 січня 2022 року триває прийом заявок для навчання громадян України за бакалаврськими, магістерськими та аспірантськими програмами в Угорщині на 2022/2023 навчальний рік, - йдеться у повідомленні.

Прийом оголошено у рамках стипендіальної програми уряду Угорщини "Stipendium Hungaricum Programme". Вступникам пропонують понад 600 навчальних програм, що охоплюють усі галузі вищої освіти на всіх рівнях, включаючи програми заочної та докторської освіти.

Кандидати на отримання стипендій мають пройти реєстрацію в онлайн-системі Tempus Public Foundation. Після реєстрації та створення особистого кабінету кандидати отримають доступ для подачі заявок і завантаження документів. З детальною інформацією та інструкцією подачі заявок можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що 41 український виш потрапив до рейтингу кращих університетів країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються, на 2022 рік (QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2022). Загалом туди потрапили 450 вищих навчальних закладів.

Читайте також