Українцям рекомендували відмовитися від поїздок до Великої Британії

У Сполученому Королівстві ввели четверту категорію локального локдауну
Українцям рекомендували відмовитися від поїздок до Великої Британії
Велика Британія Фото: javier gonzalez Pexels
21 Грудня 2020, 16:45
читать на русском
Посольство України у Великій Британії рекомендувало громадянам України відмовитися від відвідування країни через поширення нового штаму коронавірусу.
У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, пов’язаної з поширенням в окремих регіонах Сполученого Королівства захворювання, викликаного новим типом коронавірусу (2019-nCoV), посольство України рекомендує громадянам тимчасово утриматися від поїздок до Лондона та південно-східної Англії, де, починаючи з 20.12.2020 року, запроваджено четверту категорію (Tier4) локального локдауну, - зазначається у повідомленні.

Українцям, які вже перебувають у районах, найбільше уражених коронавірусом, рекомендується бути уважними та обережними, дотримуватися та виконувати вимоги місцевих органів влади.
У посольстві також нагадали, що станом на 21 грудня ц.р. рішення щодо тимчасового зупинення авіасполучення з Великою Британією ухвалили Нідерланди, Бельгія, Австрія, Італія, Ірландія, Німеччина, Чехія, Франція, Швеція, Латвія, Литва, Естонія, Болгарія, а також Канада.
З огляду на зазначене, рекомендуємо відстежувати інформацію та поради авіакомпанії, яка має здійснювати ваш рейс, а також служб аеропорту, - зазначили у посольстві.

Раніше уряд Великої Британії виявив новий вид коронавірусу, на який захворіла понад тисяча людей. Він поширюється швидше за відомий COVID-19.

Міністр охорони здоров'я Великої Британії заявив, що ситуація з новим штамом коронавірусу "вийшла з-під контролю" влади, він дуже швидко розповсюджується.

21 грудня новий різновид коронавірусу COVID-19, виявлений ​​раніше у Великій Британії, знайшли ​​також у Нідерландах, Італії, Данії, Австралії та ПАР.

1