Українцям від народження видаватимуть економічний паспорт

Саакашвілі розповів про нову ініціативу влади
Важливо
Українцям від народження видаватимуть економічний паспорт
Паспорт Фото: ЦНАП kyivcnap.gov.ua
10 Грудня 2020, 07:08
читать на русском

Голова Національної ради реформ при президентові України Міхеїл Саакашвілі розповів про нову ініціативу влади щодо запровадження економічного паспорта для українців.

У нас є ініціатива - економічний паспорт українця. Це означає, що, по-перше, легше буде видобувати корисні копалини, які є в Україні. Це означає, що в Україні є газ, Україна може себе повністю забезпечувати газом. Різні, хто сидів на російській голці корупційній, спеціально затримували видобування газу в Україні, - розповів Саакашвілі в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, якщо Україна видобуватиме свої корисні копалини, економічна ситуація покращиться.

Читайте також

Він (досьє Саакашвілі) зазначив у разі, якщо Україна видобуватиме газ, то кожен українець матиме економічний паспорт, куди підуть гроші від титану, від урану ті ін.

А Росія зараз спеціально блокує, щоб ми не видобували титан, уран, газ те ж саме, практично Україна була в колоніальній залежності в сенсі природних копалин - все це ми зараз полегшуємо, і кожен українець матиме паспорт з народження, куди гроші капатимуть від того, що ресурси будуть видобуватися. Це створюватиме робочі місця, це даватиме доходи українцям, - заявив голова Національної ради реформ.

Нагадаємо, 27 листопада Служба безпеки України блокувала сприяння терористичній організації "ДНР" у незаконному постачанні вугілля в Україну та країни ЄС.

Протиправний механізм налагодив власник донецьких збагачувальних фабрик групи компаній "Енергоімпекс". За домовленістю з ватажками "ДНР", його структури "допомагали" бойовикам сортувати та збагачувати кам’яне вугілля, видобуте на "націоналізованих" шахтах.

1