Українські військові вдосконалювали навички з протиповітряної оборони (відео)

Навчання повинні були підвищити злагодженість у роботі бойових розрахунків
Українські військові вдосконалювали навички з протиповітряної оборони (відео)
Відбиття повітряного нападу (скріншот)
2 Вересня 2021, 13:00
читать на русском

На одному з полігонів бойової підготовки на півдні країни українські військові зенітно-ракетного підрозділу вдосконалювали навички з протиповітряної оборони.

Про це повідомило командування об'єднаних сил ЗС України.

Під час тренування бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів "Бук", "Оса" та С-300 відпрацювали низку завдань із протиповітряного прикриття угрупування військ та важливих об'єктів інфраструктури в режимі максимально наближеному до бойового, - сказав командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як зазначали, в ході практичної фази навчань військові відпрацювали питання наведення на цілі повітряного противника, а також відпрацювали завдання з підтримки наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об'єктів.

Повідомили, що метою навчань було підвищення злагодженості в роботі бойових розрахунків. У свою чергу військовослужбовці з поставленими завданнями впоралися.

Нагадаємо, СБУ завершила силову фазу навчань з протидії диверсійним і терористичним загрозам на території Донецької та Луганської областей. Цього разу тренування відбувались у п’яти містах району операції Об’єднаних сил – Сєвєродонецьку, Лисичанську, Маріуполі, Слов’янську та Краматорську.

Читайте також

1