Українського воїна поранили бойовики на Донбасі

Окупанти минулої доби чотири рази порушили режим тиші
Головне
Українського воїна поранили бойовики на Донбасі
Військовослужбовець, війна Фото: УНІАН
30 Грудня 2021, 09:02
читать на русском

Російські найманці на Сході України 29 грудня чотири рази порушили режим припинення вогню та поранили українського військового.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи. Упродовж минулої доби, 29 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню... Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — середньої важкості, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поблизу Новолуганського ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У бік Трьохізбенки окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Новоселівки противник відкривав вогонь з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї. На околицях Золотого-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку, 30 грудня, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, 22 грудня Тристороння контактна група домовилася повернутися до дотримання режиму припинення вогню на Донбасі. Українська сторона привітала це рішення ТКГ. Проте бойовики продовжили порушувати режим тиші та 26 і 27 грудня важко поранили двох українських військовослужбовців.

Читайте також

1