"Укроборонпром" перевіряє на детекторі брехні своїх працівників

Хочуть таким способом викорінити корупцію
Важливо
"Укроборонпром" перевіряє на детекторі брехні своїх працівників
ДК “Укроборонпром” (фото: УНІАН)
28 Січня 2021, 12:43
читать на русском

"Укроборонпром" проводить перевірки на поліграфі всіх працівників концерну, застосовуючи детектор брехні.

Про це розповів гендиректор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв в інтерв'ю "Укрінформу".

Вводимо перевірку на поліграфі всіх керівників підприємств "Укроборонпрому". Я також ухвалив рішення, що всі працівники, які входять в нашу команду в результаті відкритих конкурсів, повинні пройти дослідження на детекторі брехні, - зазначив він.

За його словами, такі методи допоможуть подолати корупцію. Тому в концерні відбудеться реформа, яка передбачає створення наглядових рад, системи відбору кадрів через прозорі процедури.

Моя особиста позиція - нульова толерантність до корупції. Жодної "кругової поруки". Ми налаштовані на співпрацю з усіма правоохоронними органами, які перевіряють інформацію про можливі корупційні прояви та ризики на підприємствах "Укроборонпрому", - підкреслив Гусєв .

Читайте також

Він також додав, що концерн підписав меморандум про співпрацю з НАБУ і має намір поглиблювати співпрацю і з іншими антикорупційними органами, щоб, за його словами, оперативно реагувати на будь-які корупційні ризики і можливі зловживання.

Нагадаємо, що 24 грудня глава концерну Юрій Гусєв заявив, що державний концерн "Укроборонпром" планують ліквідувати до кінця червня 2021 року і створити на його основі оборонний холдинг у формі акціонерного товариства.

1