"Укрпошта" таки вирішила: марки Сухопутним військам презентує 14 березня

Вона прийняла думку Генерального Штабу ЗСУ та людей
"Укрпошта" таки вирішила: марки Сухопутним військам презентує 14 березня
Укрпошта Фото: Igor Smelyansky у Фейсбук
18 Лютого 2021, 22:08
читать на русском

Марки присвячені Сухопутним військам Збройних Сил України презентують 14 березня, в День українського добровольця, а не 23 лютого.

Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти".

Укрпошта планувала ввести в обіг марки "Збройні сили України. Сухопутні війська" 23.02.2021. Цю дату обрали як інфопривід для привернення уваги до марок і як ознаку того, що ця сторінка історії давно в минулому, і нам у сучасній Україні є що протиставити агресору, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що жодним чином не хотіли вшанувати пам'ять радянської армії. Але визнають, що ідея випуску марок 23 лютого викликала неоднозначну реакцію в суспільстві.

Ми усвідомлюємо делікатність теми і прислухаємося до думки людей, тому приймаємо позицію Генерального Штабу ЗСУ перенести дату спецпогашення поштових марок "Збройні Сили України. Сухопутні війська" на 14 березня - День українського добровольця, - додали в "пресслужбі.

Нагадаємо, що у Збройних силах України висловили рішучий протест проти обрання Укрпоштою 23 лютого днем презентації поштових марок "Збройні сили України. Сухопутні війська".