"Укрзалізниця" планує відновити сполучення з територіями, які прилягають до Криму

Припиняти пасажирське сполучення невигідно з гуманітарної та економічної точки зору
"Укрзалізниця" планує відновити сполучення з територіями, які прилягають до Криму
Укрзалізниця (фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia)
18 Січня 2021, 12:50
читать на русском

"Укрзалізниця" планує відновити залізничне сполучення з територіями, що межують з Кримом. Наразі представники компанії над цим працюють.

Про це розповів голова правління АТ "Укрзалізниці" Володимир Жмак в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

Ми працюємо над тим, щоб відновити сполучення з територіями, які прилягають до Криму. На жаль, в сам Крим ми заїхати не можемо, - сказав Жмак.

Керівник "Укрзалізниці" нагадав, що в кінці минулого року вдалось відновити залізничне сполучення з Авдіївкою. Жмак також вважає, що невигідно з гуманітарної та економічної точки зору припиняти пасажирське сполучення з непідконтрольними Україні територіями й Росією для "Укрзалізниці".

Читайте також

З економічної точки зору всі ці обмеження є негативним фактором для нашої економіки. Ми втратили транзитні вантажі, ми втратили пасажирське сполучення, природно це позначається на наших економічних показниках, - сказав він.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустить чат-бот з функцією продажу квитків у Viber та Telegram, яким зможуть скористатися всі українці. Власний чат-бот у Viber та Telegram запускається у співпраці з Visa та технологічним партнером – компанією Middleware Inc. (США) на базі технології Corezoid Hyperautomation Engine.

1