Укрзалізниця зменшить управлінський персонал та підвищить зарплати

Укрзалізниця поліпшить і умови праці
Укрзалізниця зменшить управлінський персонал та підвищить зарплати
Укрзалізниця (фото: Facebook)
20 Січня 2021, 15:48
читать на русском
АТ "Укрзалізниця" проведе структуровану реформу, таким чином зменшать управлінський персонал і поліпшать умови праці і рівень заробітної плати.

Про це повідомив директор з комерційної роботи та логістики УЗ Іраклі Езугбая в інтерв'ю Hubs.

Очікувано буде зменшення управлінського персоналу. Разом з цим, планується поліпшення умов праці та підвищення рівня заробітної плати для ключових професій. Неприпустимо, що зарплати для основних ж/д професій настільки низькі, що на станціях і в депо у нас просто не вистачає людей. Так більше не буде, - зазначив він.

За його словами, зараз йде робота "над мотиваційною системою для вантажних станцій, яка пов'язана з вантажною роботою і з навантаженням УЗ вагонів. Нововведення істотно поліпшить умови роботи і оплати праці на вантажних станціях".

Читайте також

Говорячи про боротьбу з корупцією в компанії, Езугбая розповів, що в УЗ створений центр оперативного контролю, який укомплектований аналітиками з досвідом роботи в НАБУ.

Результат: істотне зменшення штрафних санкцій через недотримання умов перевезення. Центр буде працювати над превентивними заходами , - підкреслив він.

Нагадаємо, що голова правління АТ "Укрзалізниці" Володимир Жмак розповів, що УЗ не компенсують перевезення пільгових пасажирів, тільки Міністерство освіти та науки заборгувало 1 млрд грн, стільки ж - місцеві бюджети.

1