Уродженець Донеччини вчинив бійку зі стріляниною у Києві

У правопорушника поліцейські знайшли цілий склад зброї
Уродженець Донеччини вчинив бійку зі стріляниною у Києві
Фото: kyiv.npu.gov.ua
13 Серпня 2021, 11:50
читать на русском

У Голосіївському районі столиці на вулиці Маршала Конєва сталася бійка зі стріляниною.

У столичній поліції повідомили, що біля закладу харчування між двома компаніями невідомих сталася бійка. Згодом один із чоловіків почав хаотичну стрілянину - після цього учасники інциденту втекли.

На момент приїзду правоохоронців зловмисник, що влаштував стрілянину, перебував на місці події разом з опонентом, який під час штовханини отримав тілесні ушкодження, але від госпіталізації та написання заяви відмовився. Правопорушник знаходився у стані алкогольного сп'яніння та не зміг пояснити свої дії. Поліцейські виявили та вилучили 14 гільз для пристрою травматичної дії, магазин, імовірно, від пістолета та шість предметів, схожих на набої, - йдеться у повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція каже, що з автомобіля, на якому приїхав правопорушник, слідчі вилучили дозволи на зброю, велику кількість патронів різного калібру, предмети, схожі на автомат Калашникова, та мисливські рушниці. Все вилучене відправлено на проведення відповідних експертиз.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – уродженець Донеччини, 1986 року народження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Нагадаємо, 1 серпня у Києві жорстко побили танцівника Євгена з шоу-балету "DOROFEEVA", коли він виходив із гей-клубу "LIFT". Нападником виявився діючий військовослужбовець Управління державної охорони України, якого після інциденту відсторонили від виконання службових обов’язків.

Читайте також

1