Уряд виділив ще майже мільярд гривень на кисень для хворих COVID-19

Гроші візьмуть із Фонду боротьби з коронавірусною хворобою
Уряд виділив ще майже мільярд гривень на кисень для хворих COVID-19
Киснева терапія (Фото з відкритих джерел)
11 Листопада 2020, 15:44
читать на русском

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення про виділення 895,6 млн. гривень з Фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19 на додаткове забезпечення лікарень киснем.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан на своїй сторінці у Facebook.

На сьогоднішньому засіданні уряду було ухвалено проєкт постанови "Про виділення коштів для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою СОVID-19, спричиненою коронавірусом SАRS-СоV-2".На ці потреби пропонується виділити 895,6 мільйонів гривень, -написав Мокан.

Читайте також

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що в Україні введуть карантин вихідного дня. Він буде діяти від 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Міністр також заявив, що тривалість карантину вихідного дня буде залежити від того, чи вдасться стабілізувати ситуацію з поширенням COVID-19.

Крім того, Степанов (досьє Максима Степанова) наголосив, що за наказом президента нині відбувається закупівля кисневих концентратів і ліцензування компаній, які виробляють медичний кисень. Додатково було ліцензовано 16 таких підприємств.

1