В аеропорту "Бориспіль" призначили нового генерального директора

Струк обійматиме посаду лише до призначення нового керівника
В аеропорту "Бориспіль" призначили нового генерального директора
Аеропорт Бориспіль
19 Листопада 2020, 10:29
читать на русском

Наразі виконувати обов'язки генерального директора аеропорту "Бориспіль" до призначення нового керівника буде Олег Струк.

Про це повідомила пресслужба аеропорту "Бориспіль".

Зазначається, що посаду наразі обійме заступник генерального директора з інженерно-технічного забезпечення та розвитку персоналу.

До призначення нового керівника виконувати обов’язки генерального директора ДП МА"Бориспіль" буде Олег Васильович Струк, заступник генерального директора з інженерно-технічного забезпечення та розвитку персоналу – директор філії ДП МА "Бориспіль", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 18 листопада Кабінет міністрів призначив нового голову Державної митної служби України. Ним став генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін.

Читайте також

Павло Рябікін очолював аеропорт "Бориспіль" від березня 2017 року. Він тричі був народним депутатом, зокрема, безпартійним у період від 2000 до 2002 року та від 2002 до 2005 року, а також від партії "УДАР" у період від 2012 до 2014 року. У 2020 році Рябікін також балотувався до Київради від команди Віталія Кличка.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Віталія Герсака з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

1