В Австралії штучний інтелект допомагає розлученим парам розподіляти активи

Штучний інтелект використовують також у кримінальних справах
В Австралії штучний інтелект допомагає розлученим парам розподіляти активи
Штучний інтелект (фото: ecotech)
13 Жовтня 2020, 02:10
читать на русском
Австралійська програма Amica використовує штучний інтелект, щоб допомогти парам, які розлучаються, розподілити свої активи.

Про це повідомляє The Next Web.

Штучний інтелект "розглядає правові принципи та застосовує їх до ваших обставин". Програмне забезпечення використовує масові дані, які зібрали та завантажили його розробники з подібних минулих випадків, щоб пропонувати варіанти користувачам.

Amica демонструє потенціал штучного інтелекту у вирішенні правових проблем у сімейних суперечках. Це не єдиний такий інструмент у правовому полі. В Австралії використовується цілий ряд сервісів сімейних юридичних послуг, які працюють на основі штучного інтелекту, зокрема Penda й Adieu, - йдеться в повідомленні.

Так, Penda надає безкоштовну інформацію про права та безпеку жертвам сімейного насильства. Чат-бот компанії надає юридичні консультації онлайн, без потреби фізичної зустрічі з адвокатом.

Adieu дає змогу парам укладати фінансові та батьківські домовленості за допомогою чат-боту штучного інтелекту Lumi, який за потреби може направляти пари до посередників, зокрема юристів та фінансових консультантів. Lumi також має інструмент, за допомогою якого можна в один клік проаналізувати фінансові запити обох користувачів та заощадити їхній час та гроші.

Читайте також

Окрім цього, штучний інтелект використовують у кримінальних справах - для визначення покарання.

Нагадаємо, що важка ракета-носій Falcon 9 у вівторок, 6 жовтня, стартувала на орбіту з черговою партією з 60 мінісупутників для поповнення орбітального угрупування глобальної мережі інтернет-покриття системи Starlink.