В Естонії за щеплення дають знижку у зоопарк та морозиво

Пропозиція буде діяти 18 липня для всіх охочих
В Естонії за щеплення дають знижку у зоопарк та морозиво
Морозиво (фото:pexels)

У Таллінні (Естонія) 18 липня місцевих мешканців кличуть на вакцинацію від коронавірусу без попереднього запису та пропонують різні бонуси за щеплення.

Про це повідомляє портал ERR.

У різних спеціальних пунктах у кількох районах міста жителі міста можуть отримати щеплення. І у той самий день вакциновані талліннці зможуть відвідати столичний зоопарк з 70%-ою знижкою, а найшвидших щеплених фірма Balbiino пригостить морозивом.

Ми запрошуємо цілі родини - беріть з собою бабусь, дідусів, молодь, і просто приходьте. Пройти вакцинацію самим і прищепити близьких зараз – найбільш правильний вчинок, адже тільки так восени зможуть працювати школи, бабусі - зустрічатися з онуками, а ми всі - уникнути обмежень, що ставлять під загрозу безліч робочих місць. Вакцини, які ми застосовуємо в Естонії, ефективно захищають і від нових штамів вірусу, - розповів член робочої групи по вакцинації проти COVID-19, глава Ляене-Талліннської центральної лікарні Аркадій Попов.

Зазначається, що у кожному пункті вакцинації планується прищепити приблизно по 500 людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації.

Читайте також

1