В Івано-Франківській області знеструмлено шість населених пунктів

Через сильний вітер
В Івано-Франківській області знеструмлено шість населених пунктів
погода, мороз Фото автора
30 Грудня 2020, 13:50
читать на русском

В Івано-Франківській області через сильний вітер без світла залишаються 6 населених пунктів, ще у 23 спостерігаються проблеми з електропостачанням.

Про це повідомляє пресслужба Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Без електропостачання залишаються 6 населених пунктів повністю та 23 частково, 2 ЛЕП повністю та 17 ЛЕП частково, 78 ТП, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через негоду учора майже дві години був знеструмлений водозабір КП "Надвірнаводоканал", через що його абонентам довелось перебувати без води. Збитки, завдані негодою уточнюються, потерпілих немає.

Читайте також

Нагадаємо, що 23 грудня в Україні внаслідок налипання мокрого снігу та сильних поривів вітру були знеструмлені 214 населених пунктів в шести областях.

Зокрема, без світла залишилися 76 населених пунктів у Полтавській області, 73 — в Чернігівській, 25 — у Сумській, по 16 — у Київській та Кіровоградській і 8 — у Житомирській.

Синоптики та рятувальники попереджали, що 25 грудня негода охопила південь та схід держави.

У східній та північно-східній частині країни очікувались значний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; у східних та південно-східних областях пориви вітру 15-20 м/с. У цих областях оголошено штормове попередження (І рівень небезпечності, жовтий).

1