В Одесі чоловік влаштував різанину на зупинці громадського транспорту: є поранені (відео)

Правопорушник втік з місця події, але його затримали за кілька днів
В Одесі чоловік влаштував різанину на зупинці громадського транспорту: є поранені (відео)
Різанина в Одесі Фото: od.npu.gov.ua
13 Жовтня 2021, 17:21
читать на русском

В Одесі виходець з Південної Азії порізав двох людей на зупинці громадського транспорту. Його затримала поліція.

Як повідомила пресслужба поліції Одеської області, що чоловік завдав ножових поранень своїй колишній співмешканці та її знайомому. Подія сталася на зупинці громадського транспорту на вулиці Катерининській.

Дочекавшись, коли дівчина вийде з роботи, 33-річний зловмисник почав вимагати від неї відновити стосунки, а почувши відмову, схопив за одяг і став штовхати. За містянку заступився її колега, який був свідком конфлікту. В ході сутички іноземець кинувся на обох з ножем, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпіли одразу шпиталізували. У 29-річного чоловіка порізи шиї, проникаюче поранення грудей і черевної порожнини. Водночас 21-річна жінка отримала порізи шиї та рук.

Різанина в Одесі

Різанина в Одесі Фото: od.npu.gov.ua

Правопорушника ж, який з місця події втік, затримали за кілька діб. Йому повідомили про підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України та на час досудового розслідування помістили його до слідчого ізолятора.

Нагадаємо, що на Закарпатті 30-річний чоловік, якому відмовила дівчина, порізав свою кохану, замкнув помирати у квартирі і намагався втекти до Одеси.

Читайте також