В Одесі кран протаранив маршрутку: є постраждалі

Двох пасажирів забрали до лікарні
В Одесі кран протаранив маршрутку: є постраждалі
ДТП в Одесі (фото: пресслужба поліції)
25 Листопада 2020, 11:44
читать на русском

У середу, 25 листопада, в Одесі автокран протаранив маршрутний автобус. В результаті постраждали три особи.

Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області.

Як відомо, аварія сталася на вулиці Середньофонтанській.

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля - крана Kobelco RK250-3, рухаючись по вулиці Середньофонтанській з боку площі Середньофонтанській, не дотримався безпечної дистанції та швидкості, в результаті чого скоїв наїзд на автобус Богдан, який здійснював посадку-висадку пасажирів, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

В результаті аварії двоє пасажирів отримали травми, їх доправили до лікарні, ще одна пасажирка від шпиталізації відмовилася. На місці події працював слідчий з ДТП.

ДТП в Одесі

ДТП в Одесі (фото: пресслужба поліції)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові поліціянт з ознаками алкогольного сп'яніння розбив три автомобілі та в'їхав у дитячий майданчик. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

За кермом автомобіля перебував 24-річний львів’янин - співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини.

Він мав ознаки сп'яніння. Чоловікові запропонували пройти перевірку на драгері, щоб дізнатись про наявність вмісту алкоголю в організмі. Він виявив бажання пройти її в медичному закладі. Однак, приїхавши туди — відмовився.

1