В Одесі повідомили про замінування майже 200 дитсадків і шкіл

Інформацію перевіряють поліціянти, вибухотехніки, кінологи та рятувальники
В Одесі повідомили про замінування майже 200 дитсадків і шкіл
Кінологи з собакою (фото: УНІАН)
20 Січня 2021, 10:41
читать на русском

Правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування дитячих навчальних закладів в Одесі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Зазначається, що на електронну адресу поліції надійшло повідомлення про те, що 186 дитячих садочків та навчально-виховних комплексів заміновані.

Для перевірки інформації на місця скеровані слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, вибухотехніки, кінологи та рятувальники, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 15 січня поліціянти в Одесі перевіряють інформацію про загрозу вибуху у майже 200 дошкільних навчальних закладах. До поліції надійшло повідомлення щодо 185 дитячих садочків, у яких нібито мав статися вибух. Повідомлення надійшло на електронну адресу поліції.

Читайте також

Директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич повідомила, що на електронну пошту правоохоронців надійшов лист про те, що вибухи стануться 15 січня, з 15:00 до 24:00.

За словами Буйневич, керівники установ дошкільної освіти вивели дітей на вулицю, а батькам повідомили про те, що відбувається.

Також в Одесі повідомили про замінування 26 дитячих садків, суду та прокуратури.

Інформація про вибухівку так само як і сьогодні надійшла на електронну адресу поліції. Анонім повідомив про замінування 26 дитячих садків у всіх районах міста, а також Малиновського райсуду та будівлі Одеської обласної прокуратури, розташованої в історичному центрі міста.