В Одеській області зіткнулися два легковика: є загиблі і травмовані

В результаті ДТП на Одещині загинули двоє і травмовані троє людей
В Одеській області зіткнулися два легковика: є загиблі і травмовані
10 Листопада 2020, 20:20
читать на русском

Поблизу села Алтестове Біляївського району Одеської області сталася аварія, у якій загинули двоє і травмувалися ще троє людей.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Одеської області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "ВАЗ", у якому їхало п’ятеро осіб,  на вузькій дорозі не впорався з керуванням та в’їхав у легковик "Hyundai".

В результаті аварії кермувальник та двоє пасажирів "ВАЗу" отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доставлені у лікарню. Ще двоє пасажирів цієї автівки загинули на місці пригоди. Водій іномарки не постраждав.

Наразі обставини автопригоди встановлюються.  Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також

Нагадаємо, 9 листопада у Херсонській області перекинувся рейсовий автобус Херсон – Садове,  дві людини загинули, десятки пасажирів травмовані. Слідство з`ясувало, що 51-річний водій маршрутного автобусу "Еталон", рухаючись з с. Садово в напрямку с. Антонівка, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого з’їхав в кювет та перекинувся.

Також днями  у Рівненській області перекинувся автомобіль медиків, який їхав на місце ДТП. В результаті травмовано двох фельдшерів швидкої допомоги.

1