В Тернополі весняні канікули розпочнуться раніше - 22 березня

Ситуація із захворюваністю зростає
В Тернополі весняні канікули розпочнуться раніше - 22 березня
Дистанційне навчання, школяр (фото: pexels)
18 Березня 2021, 21:23
читать на русском
В Тернополі у зв’язку зі значним зростанням хворих на грип, ГРВІ та COVID-19 початок весняних канікул для учнів перенесли з 29-го на 22 березня.

Таке рішення прийняв міський оперативний штаб міської ради.

Декілька тижнів тому ситуація із захворюваністю на COVID-19 у Тернополі була стабільною, однак з 15 березня спостерігається тенденція до зростання рівня захворюваності на грип, ГРВІ та COVID-19 серед учнів і педагогічних працівників, - розповіла начальник міського управління освіти і науки Ольга Похиляк.

Читайте також

За її словами, у двох школах учнів 5-11 класів переведено на дистанційне навчання, у 22-ох навчальних закладах закриті окремі класи.

Якщо епідеміологічна ситуація у громаді не покращиться, з 29 березня учні 5-11 класів тернопільських шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Школярі початкових класів наступного тижня вчитимуться у звичному режимі.

Нагадаємо, що 18 березня на території Харківської області посилили карантинні обмеження. Зокрема, школярі перейшли на дистанційне навчання.

Більше читайте про дистанційне навчання у нашому матеріалі: Посилення карантину: які області переходять на дистанційне навчання