В Україні на дистанційному навчанні перебувають понад 5 тисяч класів

Самоізоляція для навчальних закладів становить 14 днів
В Україні на дистанційному навчанні перебувають понад 5 тисяч класів
Школярі (фото: з відкритих джерел)
14 Жовтня 2020, 03:10
читать на русском

В Україні на дистанційному навчанні перебувають понад 5 тисяч класів, а на самоізоляцію пішли понад 500 навчальних закладів.

Про це заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов на брифінгу за підсумками позачергового засідання Кабінету міністрів.

У нас на дистанційному навчанні перебуває більше ніж п'ять тисяч класів. Тобто на самоізоляції. Кількість установ, які повністю перебувають на самоізоляції, була 536, - заявив він.

Читайте також

Міністр також додав, що дані показники змінюються щодня, бо класи і школи виходять з самоізоляції, а деякі на неї йдуть.

Степанов зазначив, що самоізоляцію для навчальних закладів становить 14 днів.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 жовтня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд продовжить карантин в Україні до кінця року. Також в постанову про карантинні обмеження внесуть зміни.

Кабінет міністрів обмежив години роботи ресторанів та інших закладів громадського харчування. Планується заборонити їх роботу з 22:00 до 7:00 у рамках посилення карантину.

Станом на 13 жовтня, у лікарнях зайнято 62,3% ліжок, які призначені для лікування пацієнтів з COVID-19.

А також вчені заявили, що поява вакцини від коронавірусу значно покращить боротьбу з інфекцією, але не означатиме повернення у близькій перспективі до "передпандемійного" способу життя і скасування карантинних обмежень.