В Україні відновили реєстрацію авто та видачу водійських посвідчень

Зранку через проблеми з електрикою не працювала Національна автоматизована інформаційна система
В Україні відновили реєстрацію авто та видачу водійських посвідчень
Автомобіль, чоловік за кермом фото: pexels
12 Жовтня 2022, 14:32
читать на русском

Через перебої з електрикою не працювала Національна автоматизована інформаційна система, тому в Україні тимчасово призупинили видачу посвідчень водіїв та реєстрацію нових автомобілів. Проте вже о 13:00 роботу сервісу відновили.

Про це повідомили у МВС.

Послуги сервісних центрів МВС знову доступні. Наші працівники оперативно налагоджують систему баз даних, щоб люди могли отримувати державні послуги. Щоправда, не всі регіони можуть відновити роботу, оскільки досі мають проблеми з електропостачанням. Про роботу кожного окремого сервісного центру МВС шукайте на наших регіональних Facebook-сторінках, повідомляють у Головному сервісному центрі МВС.

Нагадаємо, через масштабні ракетні обстріли 10-11 жовтня рашистами зруйновано майже третину енергетичної інфраструктури України. У деяких областях запроваджений режим тотальної економії електроенергії, відбуваються віялові та аварійні відключення.

Крім того, в уряді вкотре нагадали, що вечірній пік споживання значною мірою пов’язаний із споживанням домогосподарств. Якщо ввечері ви зможете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях. Тому постарайтеся якомога менше користуватися електроприладами від 18 до 23 години.

Читайте також

1