В Україні за добу до пунктів обігріву звернулося понад 1,3 тисячі людей

У столиці з початку роботи пунктів обігріву до них звернулось 420 осіб
В Україні за добу до пунктів обігріву звернулося понад 1,3 тисячі людей
Пункт обігріву (фото: УНІАН)
19 Січня 2021, 13:33
читать на русском
В Україні за добу до пунктів обігріву для населення звернулося понад 1,3 тисячі осіб, тим часом як розгорнуто їх майже 5 тисяч у кожній області.

Про це інформує пресслужба МВС.

Загалом, упродовж доби 18 січня до пунктів обігріву звернулось 1 тис. 355 людей, з них 405 - до пунктів ДСНС, - йдеться у повідомленні.

Так, загалом станом на 19 січня, місцевими органами влади у взаємодії з ДСНС розгорнуто 4 тисячі 979 пунктів обігріву, з них місцевим самоврядуванням - 4 тисячі 933 стаціонарних пункти, а ДСНС - 46 мобільних пунктів обігріву на базі наметів та транспортних засобів.

Читайте також

Зазначається, що на звернення органів місцевої влади ДСНС можуть бути додатково розгорнуті пункти обігріву у визначених місцях. У столиці з початку роботи пунктів обігріву до них звернулось 420 осіб.

Нагадаємо, що раніше через різке наближення холоду в Україні у всіх районах міста уряд розгорнув мережу пунктів обігріву.

За участю органів місцевого самоврядування в регіонах працюють снігоочисна та посипочна техніка. Також в місцях обігріву, які розгорнуті по всій країні, видають продукти, одноразовий посуд, паливо та інші предмети першої необхідності.

Міненерго та місцева влада забезпечують безперебійну роботу електро-, тепло- та газопостачання населених пунктів та потенційно небезпечних об’єктів.

1